Μπόξερ

Διαβάστε για την προσωπικότητα και τη συμπεριφορά του Μπόξερ. Ανακαλύψτε πως του αρέσει να ζει και τα χαρακτηριστικά της ράτσας του. Δείτε παρακάτω.

Εκπαίδευση: 6/10

Αντίληψη – εξυπνάδα: 7/10

Πυκνότητα τριχώματος: 5/10

Φύλακας: 7/10

Μέγεθος: 7/10

Ευκινησία:6/10

Σχέση με παιδιά: 10/10

Οι σκύλοι Μπόξερ είναι ζωηροί, πιστοί και τους αρέσει να παίζουν. Επίσης είναι θαρραλέοι με πολύ φυσική δύναμη και αθλητικά προσόντα. Τους αρέσει να έχουν την προσοχή και θέλουν να έχουν άμεση επαφή με τον ιδιοκτήτη τους. Τους αρέσει να τους χαϊδεύουν, να τους αγκαλιάζουν και όλων των ειδών η προσωπική επαφή. Είναι από αυτά τα σκυλιά που θα σας ακολουθούν παντού και πάντα.

Όσον αφορά την εκπαίδευση του είναι καλός στις βασικές εντολές και μπορεί να εκπαιδευτεί και σαν φύλακας εάν ξεκινήσει η εκπαίδευση από μικρή ηλικία. Γενικά είναι σκύλος που μαθαίνει ικανοποιητικά και δεν θα έχετε ιδιαίτερο πρόβλημα σε αυτό τον τομέα.

Με τα παιδιά η σχέση του είναι πάρα πολύ καλή. Για την ακρίβεια του αρέσει πολύ να παίζει μαζί τους και πάντα τα προστατεύει από κινδύνους αν νιώσει απειλή.Με τους ξένους είναι ιδιαίτερα συγκρατημένος και πρέπει να του δίνετε κάποιο χρόνο να τους γνωρίσει καλύτερα. Παρόλα αυτά δεν θα δημιουργήσει πρόβλημα.

Όσον αφορά τη σχέση του με άλλα σκυλιά δεν είναι κακή απλά και σε αυτή την περίπτωση πρέπει να του δώσετε λίγο χρόνο να γνωριστεί με έναν σκύλο που ενδεχομένως δεν έχει ξαναδεί.

Του αρέσει να ασκείται συχνά. Έτσι λοιπόν θα πρέπει να του ικανοποιείτε αυτή την επιθυμία διότι αλλιώς την διοχετευμένη ενέργεια που θα έχει θα την σπαταλάει στο να κάνει διάφορων ειδών αταξίες όπως να δαγκώνει ότι πολύτιμο έχετε μέσα στο σπίτι.

Γενικά εάν θέλετε έναν σκύλο φύλακα που να σας προστατεύει και να σας δείχνει την αγάπη του όπου και αν είστε τότες το μπόξερ είναι ο σκύλος που πρέπει να αποκτήσετε.

Πηγή: http://www.ratsesskylon.gr/

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ