Ο μεγαλύτερος κατάλογος ονομάτων σκύλων στο dogmagazine.gr

0
9032

Από την αρχή της δημιουργίας του dogmagazine.gr, είχαμε στα «Χρήσιμα» μια υποενότητα «Ονόματα Σκύλων» με αρκετά μεγάλο κατάλογο ελληνικών ονομάτων σκύλων (πάνω από 400 ονόματα).

Όμως μελετώντας πρόσφατα τις προτιμήσεις των αναγνωστών του dogmagazine.gr, παρατηρήσαμε πως οι περισσότεροι επισκέπτες μας έρχονται από τις μηχανές αναζήτησης με λέξεις-κλειδιά «ονόματα σκύλων» και τα παράγωγα αυτών.

Μπορείτε να το διαπιστώσετε παρατηρώντας την ίδια ακριβώς εικόνα σε διαφορετικές πλατφόρμες καταγραφής στατιστικών (Google Analytics, Awstats):

ονόματα για σκύλους
ονόματα για σκύλους
ονόματα σκύλων
ονόματα για σκύλους

Λογικό, αφού με τους όρους αναζήτησης «ονόματα σκύλων», «ονόματα για σκυλιά» και τα σχετικά, το dogmagazine.gr βγαίνει πάντα πρώτο ή δεύτερο στα αποτελέσματα:

ονόματα για σκύλους

Σκεφτήκαμε λοιπόν και αποφασίσαμε το εξής:

Αφού το θέμα ονοματοδοσίας σκύλων ενδιαφέρει τόσο πολύ τον κόσμο που μας διαβάζει, δεν θα επαναπαυτούμε αλλά θα σας προσφέρουμε ακόμα περισσότερα! Έτσι εμπλουτίσαμε ακόμα περισσότερο τον κατάλογό μας, τον χωρίσαμε σε ονόματα αγγλικά (διεθνή) και ελληνικά (ή ελληνοποιημένα), σε ονόματα αρσενικά και θυλικά και τα βάλαμε με αλφαβητική σειρά.

Τώρα μπορούμε με περηφάνια να λέμε πως στο dogmagazine.gr έχουμε τον ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ κατάλογο ονομάτων σκύλων που υπάρχει στο Internet, με περισσότερα από 1.670 ελληνικά και διεθνή ονόματα για σκύλους.

Απολαύστε τον, χρησιμοποιήστε τον, συστήστε τον σε φίλους σας και αν έχετε να προτείνετε κάποια άλλα ονόματα που δεν τα έχουμε συμπεριλάβει, γράψτε τα στα σχόλια και θα τα προσθέσουμε στον κατάλογο.

Ο μεγαλύτερος κατάλογος ονομάτων σκύλων

Και δεν θα μείνουμε ούτε σε αυτό! Προσεχώς θα δημιουργήσουμε ειδηκή ενότητα άρθρων σχετικά με ονοματοδοσία σκύλων, όπου θα γράφουμε σχετικά θέματα, τα οποία όπως φαίνεται είναι πολλά και άκρως ενδιαφέροντα. Μείνετε μαζί μας!

 
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Γρηγόρης Σεμπελίδης
Κυνόφιλος από μικρή ηλικία, με εμπειρία εκπαίδευσης σκύλων που αποτελεί και οικογενειακή παράδοση. Ως ειδικός Internet συνδυάζει τη δουλειά του με το χόμπι του, διαχειρίζεται το site και γράφει για διάφορα θέματα από την προσωπική του εμπειρία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ