Η σημασία της βόλτας στην καθημερινότητα ενός σκύλου

0
1371

Πολλοί που έχουν μεγάλο χώρο κάνουν μεγάλο λάθος εάν θεωρούν ότι δεν χρειάζεται να βγάλουν βόλτα τον σκύλο τους εφόσον ικανοποιεί τις φυσικές του ανάγκες σε μέρος το οποίο δεν τους ενοχλεί. Η καθημερινή βόλτα με τον σκύλο
εκτός από το ότι του προσφέρει την κάλυψη των φυσικών του αναγκών είναι ιδιαίτερα σημαντική τόσο για την σωματική του υγεία (εκγύμναση-εκτόνωση) όσο και τον βοηθάει να αναπτυχθεί πνευματικά(γνωρίζοντας καινούρια μέρη και εξερευνώντας τα,παίρνοντας νέες μυρωδιές). Επίσης αρκετοί ιδιοκτήτες αποφεύγουν να βγάζουν τον σκύλο τους βόλτα διότι κατά την διάρκειά της ο σκύλος τραβάει το λουρί και έτσι γίνετε κουραστική για τον ιδιοκτήτη (και για τον σκύλο βέβαια) κάπου εδώ έρχεται και η έννοια της εκπαίδευσης η οποία δημιουργεί μια ισορροπημένη σχέση μεταξύ ιδιοκτήτη και σκύλου χωρίς εντάσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 6943593903.
Διπλωματούχος Εκπαιδευτής Σκύλων
Απόφοιτος k9 doorways dog trainer school

Πηγή: http://dogbrain55.blogspot.gr/

 
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Θεόδωρος Δημητριάδης
Υπαξιωματικός Ε.Σ. με ειδικότητα Συνοδός Στρατιωτικά Εκπαιδευμένων Σκύλων. Ασχολείται επαγγελματικά με εκπαίδευση και διαχείριση σκύλων, ενημερώνεται και επιμορφώνεται συνεχώς και αυτό αποτελεί και το μεγάλο του πάθος. Γράφει στο site για θέματα εκπαίδευσης, περιποίησης και συμπεριφοράς σκύλων και δίνει πολύτιμες συμβουλές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ