Φτάσαμε τα 1000 likes στο Facebook! Ευχαριστούμε!

0
2068

Σήμερα η σελίδα του DOGMAGAZINE στο Facebook έφτασε τα 1000 likes. Σίγα το πράγμα θα μου πείτε, και ΟΚ, θα έχετε ένα δίκιο, είμαστε μόλις στην αρχή του ταξιδιού μας. Αλλά όσο να’ ναι είναι μια καλή αφορμή να κοιτάξουμε πίσω, να κάνουμε μια αποτίμηση της πορείας του site και να θέσουμε νέους στόχους. Γιατί τα καλύτερα τώρα ξεκινάνε!

Το DOGMAGAZINE.GR ξεκίνησε την πορεία του πριν 2 χρόνια. Ο εμπνευστής και η ψυχή του site από την αρχή ήταν ο Θόδωρος Δημητριάδης, υπαξιωματικός του Ελληνικού Στρατού με ειδικότητα Συνοδός Στρατιωτικά Εκπαιδευμένων Σκύλων. Ο Θόδωρος από μικρός μεγάλωσε με σκύλο στο σπίτι και η αγάπη του για τα σκυλιά είναι αστείρευτη. Διαβάζει πολύ για θέματα που αφορούν τους σκύλους και παρακολουθεί σεμινάρια για την εκπαίδευση και συμπεριφορά των σκύλων. Σήμερα ασχολείται επαγγελματικά με εκπαίδευση και διαχείριση σκύλων και γράφει στο site για θέματα εκπαίδευσης, περιποίησης και συμπεριφοράς σκύλων και δίνει πολύτιμες συμβουλές. Το DOGMAGAZINE.GR λοιπόν γεννήθηκε και ωρίμασε χάρη σ αυτόν και τον ευχαριστούμε πολύ!

Παρά τους περιορισμένους πόρους (σε χρόνο και χρήμα) που διατέθηκαν, και μόνο χάρη στην αγάπη για τα σκυλιά και την αφοσίωση στην ιδέα του site, στα 2 χρόνια που πέρασαν από την έναρξη λειτουργίας του site, η επισκεψιμότητά του αυξάνεται συνεχώς. Οι παλιοί αναγνώστες μας παραμένουν πιστοί επισκέπτες και οι νέοι προστίθενται συνεχώς.

Στατιστικά επισκεψιμότητας 2014-2016

Θα έχετε ήδη παρατηρήσει πως πρόσφατα βελτιώσαμε αισθητά την εμφάνιση και τη χρηστικότητα του site, τα μενού και το σύστημα πλοήγησης, αναδιοργανώσαμε τις κατηγορίες των άρθρων μας. Τώρα η ανάγνωση του site με το smartphone έγινε ακόμα πιο εύκολη και ευχάριστη.

Επίσης προσθέσαμε πρόσφατα δυναμικό σύστημα αγγελιών ώστε ο κάθε επισκέπτης να μπορεί άμεσα να δημοσιεύσει την αγγελία του ή να αναζητήσει αγγελίες που τον ενδιαφέρουν.

Στα άμεσα σχέδιά μας είναι η προσθήκη και άλλων χρήσιμων λειτουργιών του site και ενοτήτων περιεχομένου που ζητάτε συνεχώς.

Η συντακτική ομάδα του site μεγαλώνει και θα έχουμε ειδικούς σε κάθε τομέα για να έχετε ακόμα πιο έγκυρη πληροφόρηση γύρω από τα θέματα που αφοράνε τους μικρούς μας φίλους. Γίνετε και εσείς μέλος της ομάδας μας, σας περιμένουμε.

Το DOGMAGAZINE.GR μεγαλώνει και ωριμάζει. Όπως είπαμε και πριν, είμαστε μόλις στην αρχή και μπροστά μας ανοίγουν μεγάλοι ορίζοντες. Μείνετε μαζί μας, κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και κάντε το DOGMAGAZINE.GR την καθημερινή σας στάση ενημέρωσης.

Καλή συνέχεια!

 
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Γρηγόρης Σεμπελίδης
Κυνόφιλος από μικρή ηλικία, με εμπειρία εκπαίδευσης σκύλων που αποτελεί και οικογενειακή παράδοση. Ως ειδικός Internet συνδυάζει τη δουλειά του με το χόμπι του, διαχειρίζεται το site και γράφει για διάφορα θέματα από την προσωπική του εμπειρία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ