Αλεξανδρούπολη: Καταδίκη 45χρονου που έριξε κουτάβια σε λίμνη

0
1313
Βαριά «καμπάνα» επέβαλε το δικαστήριο της Αλεξανδρούπολης στον 46χρονο που είχε συλληφθεί επ’ αυτοφώρω από περαστικούς να ρίχνει στη λίμνη του Τυχερού Έβρου μια νάιλον σακούλα, μέσα στην οποία είχε κλείσει τρία κουταβάκια με αποτέλεσμα να πνιγεί το ένα από αυτά.
Η δίκη έγινε παρουσία φιλόζωων της περιοχής, που βρέθηκαν στο Δικαστικό Μέγαρο, για να διαμαρτυρηθούν ειρηνικά για την κακοποίηση των ζώων. Δεν ήταν, όμως, παρών ο κατηγορούμενος που δεν παρουσιάστηκε στο δικαστήριο ούτε εκπροσωπήθηκε από δικηγόρο κι έτσι δικάστηκε ερήμην.
Το ποινικό δικαστήριο τον καταδίκασε σε φυλάκιση 24 μηνών και χρηματικό πρόστιμο ύψους 9.000 ευρώ, όμως στον 46χρονο επιβλήθηκε και διοικητική ποινή από την Αστυνομία ύψους 90.000 ευρώ, που αντιστοιχεί σε 30.000 ευρώ για κάθε κουτάβι! Η καταδίκη, πάντως, είναι εφέσιμη.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
 
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Θεόδωρος Δημητριάδης
Υπαξιωματικός Ε.Σ. με ειδικότητα Συνοδός Στρατιωτικά Εκπαιδευμένων Σκύλων. Ασχολείται επαγγελματικά με εκπαίδευση και διαχείριση σκύλων, ενημερώνεται και επιμορφώνεται συνεχώς και αυτό αποτελεί και το μεγάλο του πάθος. Γράφει στο site για θέματα εκπαίδευσης, περιποίησης και συμπεριφοράς σκύλων και δίνει πολύτιμες συμβουλές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ