ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Έχουμε τόσο πάθος και τρέλα για τους σκύλους που δε κρύβεται! Έτσι αποφασίσαμε να μοιράσουμε την τρέλα και το πάθος μας μαζί σας δημιουργώντας το DOGMAGAZINE.GR. Η αγάπη μας για τους σκύλους, μας οδήγησε στη μεγάλη ενασχόληση μαζί τους αποκτώντας μεγάλη εμπειρία με το αντικείμενο που παρουσιάζουμε.

Στο DOGMAGAZINE.GR θα βρείτε τα πάντα που αφορούν την εκπαίδευση, διατροφή, συμπεριφορά, κοινωνικοποίηση, τις εκδηλώσεις, διαγωνισμούς, εκθέσεις, σεμινάρια καθώς επίσης και καταλόγους με εκπαιδευτές, κτηνιάτρους, pet shops, εκτροφείς, κομμωτήρια, φιλοζωικές και πολλά άλλα ενδιαφέροντα σε σχέση με τους σκύλους.

Περιμένουμε σχόλια, προτάσεις και απόψεις σας για την καλύτερη απόδοση του site μας. Ελάτε να γίνουμε η μεγαλύτερη παρέα γιατί όλοι μπορούμε να φανούμε χρήσιμοι και όλα αυτά για την αγάπη μας προς τον καλύτερο φίλο του ανθρώπου, τον σκύλο.

Συντακτική ομάδα

Θεόδωρος ΔημητριάδηςΘεόδωρος Δημητριάδης

Υπαξιωματικός Ε.Σ. με ειδικότητα Συνοδός Στρατιωτικά Εκπαιδευμένων Σκύλων. Ασχολείται επαγγελματικά με εκπαίδευση και διαχείριση σκύλων, ενημερώνεται και επιμορφώνεται συνεχώς και αυτό αποτελεί και το μεγάλο του πάθος. Γράφει στο site για θέματα εκπαίδευσης, περιποίησης και συμπεριφοράς σκύλων και δίνει πολύτιμες συμβουλές.

Αγγελική Treat ΜακρήΑγγελική Treat Μακρή

Ο ορισμός του dog person, με σεμινάρια στo Institute of Modern Dog Trainers του Λονδίνου και με σπουδές με έπαινο ως Dog Behaviourist στο British College of Canine Studies. Το 2011 δημιούργησε το Treat2Treat και σήμερα εκπαιδεύει σκύλους και ανθρώπους, γράφει άρθρα, φτιάχνει βίντεο, δίνει συμβουλές μέσω Skype για να ζείτε καλύτερα με τον σκύλο σας.

Γρηγόρης ΣεμπελίδηςΓρηγόρης Σεμπελίδης

Κυνόφιλος από μικρή ηλικία, με εμπειρία εκπαίδευσης σκύλων που αποτελεί και οικογενειακή παράδοση. Ως ειδικός Internet συνδυάζει τη δουλειά του με το χόμπι του, διαχειρίζεται το site και γράφει για διάφορα θέματα από την προσωπική του εμπειρία.