Σκυλομπισκότα

0
490

Υλικά

  • 1 φλιτζάνι του τσαγιού βρώμη
  • 1/3 του φλιτζανιού του τσαγιού μαργαρίνη
  • 1 φλιτζάνι του τσαγιού κίτρινο τυρί Gouda
  • 2 -3 κούπες αλεύρι
  • 1 αυγό
  • 1 καρότο λίγο βρασμένο σε κομματάκια
  • 1 λουκάνικο ψιλοκομμένο

Εκτέλεση

1.Σε ένα μίξερ βάζουμε την μαργαρίνη ,την βρώμη και μία κούπα καυτού νερού και ανακατεύουμε. Μετά βάζουμε το καρότο σε κομματάκια και το ψιλοκομμένο λουκάνικο και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσουν.

2.Μετά προσθέτουμε το αλεύρι λίγο – λίγο μέχρι να δούμε πότε γίνεται ζύμη μέχρι αρχίσει να μην κολλάει στα χέρια μας. Μετά το βάζουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά περίπου για να ξεκουραστεί.

3.Στην συνεχεία βγάζουμε από το ψυγείο το ζυμάρι μας και πλάθουμε τα μπισκότα σε ότι μορφή θέλουμε. Τέλος σε ένα ταψί βάζουμε μία λαδόκολλα και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς κελσίου για περίπου μισή ώρα.

Tip.Σε συνταγές σκυλομπισκότων και στα φαγητά τους γενικά απαγορεύονται τα μπαχαρικά , πιπέρι, κρεμμύδι και ζάχαρη .Ακόμα τα αρωματικά λάδια, τα λιπαρά και το ωμό αυγό καλό είναι να αποφεύγονται και αυτά. Επίσης μπορούμε να καταψύξουμε την ζύμη και να την χρησιμοποιήσουμε όταν θέλουμε.

 

Σχόλια

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Θεόδωρος Δημητριάδης

Υπαξιωματικός Ε.Σ. με ειδικότητα Συνοδός Στρατιωτικά Εκπαιδευμένων Σκύλων. Ασχολείται επαγγελματικά με εκπαίδευση και διαχείριση σκύλων, ενημερώνεται και επιμορφώνεται συνεχώς και αυτό αποτελεί και το μεγάλο του πάθος. Γράφει στο site για θέματα εκπαίδευσης, περιποίησης και συμπεριφοράς σκύλων και δίνει πολύτιμες συμβουλές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ