Σιχ Τσου

Διαβάστε για την προσωπικότητα και τη συμπεριφορά του Σιχ Τσου. Ανακαλύψτε πως του αρέσει να ζει και τα χαρακτηριστικά της ράτσας του. Δείτε παρακάτω.

Εκπαίδευση: 2/10

Αντίληψη – εξυπνάδα:2/10

Πυκνότητα τριχώματος: 7/10

Φύλακας:2/10

Μέγεθος:1/10

Ευκινησία:5/10

Σχέση με παιδιά: 10/10

Το Σιχ Τσου είναι ένα μικρό αλλά αρκετά σκληρό σκυλί. Έχει πλούσιο και μακρύ τρίχωμα. Βρίσκεται πάντα σε εγρήγορση, έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση και ορισμένες φορές μπορεί να είναι και λίγο πεισματάρικο.

Το τρίχωμα του είναι ιδιαίτερα απαιτητικό και χρειάζεται καθημερινή και ιδιαίτερη φροντίδα όπως βούρτσισμα. Έτσι διατηρείται σε καλή κατάσταση και δεν χάνει την λάμψη του.

Όσον αφορά την εκπαίδευση ο συγκεκριμένος σκύλος δεν τα πάει και πολύ καλά αλλά δεν τη χρειάζεται και τόσο γιατί η φυσική του συμπεριφορά είναι ιδιαίτερα απροβλημάτιστη και δεν θα σας παιδέψει. Παρόλα αυτά μερικά βασικά πράγματα είναι αναγκαίο να τα μάθει. Δεν έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις για άσκηση. Του αρέσουν πολύ οι βόλτες ,όπως σε όλους τους σκύλους αλλά μέχρι εκεί.

Ο σκύλος Σιχ Τσου εφόσον μάθει τα βασικά της εκπαίδευσης και σε συνδυασμό με την στοργή και την αγάπη σας μπορεί να είναι ένα καταπληκτικό κατοικίδιο συντροφιάς. Το μικρό του μέγεθος κάνει ιδανική αυτή τη ράτσα σκύλων για μικρά διαμερίσματα αλλά και για μικρά σπίτια. Αυτή η φατσούλα θα σας εκπλήξει με την φοβερή συμπεριφορά της και σίγουρα πολλές φορές θα πάρει το άγχος από πάνω σας γυρνώντας στο σπίτι ύστερα από μια απαιτητική μέρα στη δουλειά.

Πηγή: www.ratsesskylon.gr

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ