Κόκερ Σπανιέλ

Διαβάστε για την προσωπικότητα και τη συμπεριφορά του Κόκερ σπάνιελ. Ανακαλύψτε πως του αρέσει να ζει και τα χαρακτηριστικά της ράτσας του. Δείτε παρακάτω.

Εκπαίδευση: 9/10

Αντίληψη – εξυπνάδα: 9/10

Πυκνότητα τριχώματος: 5/10

Φύλακας: 4/10

Μέγεθος: 2/10

Ευκινησία:7/10

Σχέση με παιδιά: 10/10

Αυτός ο σκύλος δεν είναι γνωστός μόνο για τα τεράστια χαριτωμένα αυτιά του. Είναι εξίσου γνωστός και για τον υπέροχο χαρακτήρα του. Το κόκερ είναι ένας σκύλος που λατρεύει το αφεντικό του και γίνεται ένα με αυτό. Είναι σκυλιά γεμάτα ενέργεια και τους αρέσει πολύ το παιχνίδι και οι βόλτες στο πάρκο. Τ α παιδιά μπορεί να είναι οι καλύτεροι του φίλοι και μπορούν να περάσουν ατελείωτες ώρες παίζοντας μαζί τους.

Αυτός ο μικρός σκύλος πρέπει να εκπαιδεύεται από μικρή ηλικία γιατί είναι λίγο πεισματάρης και όσο μεγαλώνει αυξάνεται και η δυσκολία της βασικής εκπαίδευσης. Η συγκεκριμένη ράτσα είναι εξαιρετικά αθλητική και δεν έχει κανένα πρόβλημα να σας ακολουθήσει σε δραστηριότητες. Αυτό πάντα με μέτρο βέβαια γιατί δεν παύουν να είναι σκυλιά μικρά σε μέγεθος και κουράζονται πιο εύκολα.

Τους αρέσει να τρώνε τα πάντα και αυτό δεν είναι καλό. Θα πρέπει να προσέχετε να μην έχουν πρόσβαση σε φαγητό που δεν πρέπει να φάνε γιατί να είστε σίγουροι πως δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα να φάνε το μεσημεριανό σας. Αν και δεν θεωρείται και ο καλύτερος φύλακας είναι γεγονός πως γαβγίζει πολύ εύκολα αν ακούσει κάτι. Πράγμα που τον κάνει ένα ζωντανό κουδούνι πόρτας!!! Δεν έχει κανένα πρόβλημα με τους ξένους και με άλλους σκύλους αλλά λατρεύει να παίζει το σαν το σκύλο με τη γάτα και είναι πολύ καλός σε αυτό.

Αν αποκτήσετε ένα τέτοιο σκύλο σίγουρα θα σας κερδίσει με το πόσο αξιολάτρευτος και πιστός είναι.

Πηγή: http://www.ratsesskylon.gr/

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ