Οι 10 ράτσες με τη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση

0
1383

1. Γερμανικός ποιμενικός

Ο προσαρμόσιμος και έξυπνος γερμανικός ποιμενικός είναι ένας φυσικός προστάτης και μπορεί να αναλάβει – και υπερέχει -σε  μια ευρεία ποικιλία θέσεων εργασίας. Αν είσαι καλός σε ό, τι έχεις δοκιμάσει, θα είσαι και γεμάτος αυτοπεποίθηση!

2. Κανίς

H συνήθως αστεία διάθεσή του καθιστά εύκολα το κανίς να νιώσει σαν στο σπίτι του όπου κι αν είναι. Είναι αρκετά έξυπνο για να ξεγελάσει την πλειοψηφία από τα άλλα σκυλιά στο πάρκο.

3. Μεγάλος Δανός

Το μέγεθός του είναι αρκετό για να εμπνέει σεβασμό, αλλά έχει συνήθως γλυκιά προσωπικότητα που του δίνει έναν αέρα ήρεμης εμπιστοσύνης. Είναι δύσκολο να αντισταθεί κάποιος σε αυτόν τον ευγενικό γίγαντα, και το ξέρει.

4. Ροτβάϊλερ

Πολλά ροτβάϊλερ είναι αξιοθαύμαστα στην εργασία τους, το επιβλητικό ανάστημά του και το κοφτερό μυαλό του. Με τον σωστό ιδιοκτήτη τα χαρακτηριστικά αυτά τον κάνουν ένα πιστό και εξαιρετικά σίγουρο σκύλο.

5. Ντόπερμαν

Είναι προστατευτικός με την οικογένειά του και έχει κερδίσει μια φήμη απειλητικής ράτσας, δεν είναι μόνο το μέγεθος και η δύναμή του που κάνει το ντόπερμαν τόσο σίγουρο, με αυτοπεποίθηση και πιστό σκύλο της οικογένειας, αν και περιστασιακά λίγο καχύποπτο με τους ξένους.

6. Γκόλντεν Ριτρίβερ

Επειδή το γκόλντεν ριτρίβερ είναι γνωστή ράτσα ως “άνθρωπος” με την αγάπη που θα του δείξουμε θα ανεβάσουμε αμέσως και την αυτοπεποίθησή του. Διαβεβαίωσε ότι από τη φύση του ότι έχει την τάση να έχει μια χαλαρή προσωπικότητα και την αξιοθαύμαστη ικανότητα να προσεγγίζει σχεδόν τους πάντες.

7. Μαστίφ

Ένας ήπιος αλλά μερικές φορές πεισματάρης γίγαντας, το μαστίφ είναι αρκετά μεγάλο για να κυριαρχήσει χωρίς καν να προσπαθήσει. Και ενώ αυτά είναι συνήθως μεγάλα και πολύ αγαπητά σκυλιά, όταν πρόκειται για τις οικογένειές τους, κάποια δε θα διστάσουν να πατήσουν πόδι εάν πιστεύουν ότι οι άνθρωποι τους βρίσκονται σε κίνδυνο.

8. Αμερικάνικο πιτ μπουλ

Το πιτ μπουλ είναι συνήθως τολμηρό, πιστό και με σταθερή φύση και με την κατάλληλη εκπαίδευση και κοινωνικοποίηση έρχεται σε πλήρη αυτοπεποίθηση, αλλά έχει γίνει αντικείμενο εκμετάλλευσης για κυνομαχίες από ιδιοκτήτες χωρίς ήθος.

9. Τζακ Ράσελ

Είναι συνήθως πολύ έξυπνο και εξαιρετικά ενεργητικό, το οποίο είναι τέλειο, δεδομένου ότι το τζακ ράσελ αναπαρήχθη για να είναι ενεργητικό και εργατικό. Δώστε του μια δουλειά και είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα είναι καλός στην εκτέλεσή της.

10. Μπουλμαστίφ

Η αυτοπεποίθησή του μπορεί να προέρχεται από το τεράστιο μεγέθός του και την αφοβία του. Παρά το γεγονός ότι αυτό το σκυλί φύλακας θα μπορούσε να θυσιάσει τη ζωή του για την οικογένειά του, το μπουλμαστίφ γενικά χώνεται με τους αγαπημένους του ανθρώπους.

 
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Θεόδωρος Δημητριάδης
Υπαξιωματικός Ε.Σ. με ειδικότητα Συνοδός Στρατιωτικά Εκπαιδευμένων Σκύλων. Ασχολείται επαγγελματικά με εκπαίδευση και διαχείριση σκύλων, ενημερώνεται και επιμορφώνεται συνεχώς και αυτό αποτελεί και το μεγάλο του πάθος. Γράφει στο site για θέματα εκπαίδευσης, περιποίησης και συμπεριφοράς σκύλων και δίνει πολύτιμες συμβουλές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ