Οι 10 πιο φιλικές και αξιολάτρευτες ράτσες σκύλων

0
3657

Ψάχνετε για ένα φιλικό και αξιολάτρευτο σκύλο για να έχετε στο σπίτι σας; Μάθετε για 10 από τις πιο φιλικές και χαριτωμένες ράτσες.

 

  • Petit Basset Griffon της Vendée

Γεμάτος αυτοπεποίθηση, χαρούμενος και εξωστρεφής, είναι η καταλληλότερη ράτσα για ιδιοκτήτες γεμάτους ενέργεια. Μολονότι ανεξάρτητοι εξακολουθούν να είναι πρόθυμοι να ευχαριστήσουν και να θέλουν να συνεργαστούν με τους ιδιοκτήτες τους. Χρησίμευε για το κυνήγι μικρών θηραμάτων όπως κουνέλι και λαγός στην πατρίδα τους τη Γαλλία.

  • Beagle

Αυτά τα λαγωνικά είναι γνωστά για την εύθυμη προσωπικότητά τους και την όσφρησή τους η οποία μπορεί να φέρει κάποια αναστάτωση. Έτσι ίσως και να γνωρίσετε νέους φίλους!

  • Poodle

Τα Poodle είναι εξαιρετικά έξυπνη και δραστήρια ράτσα και υπερέχει σε εκπαίδευση υπακοής.

  • Labrador Retriever

Εκατομμύρια άνθρωποι έχουν λαμπραντόρ ριτρίβερ, λόγω της ιδιοσυγκρασίας και της ικανότητας εκπαίδευσής τους. Τα λαμπραντόρ αγαπούν να ευχαριστούν τον κύριό τους και διαπρέπουν ως σκύλοι-οδηγοί για τους τυφλούς, ως μέλη ομάδων έρευνας και διάσωσης, ή στην ανίχνευση ναρκωτικών και την επιβολή του νόμου.

  • Boxer

Υπομονετικός, ζωηρός με τα παιδιά, καθώς επίσης και προστατευτικός, το Boxer είναι μια δημοφιλής επιλογή για οικογένειες. Στα μπόξερ αρέσει να είναι με ανθρώπους! Ένα χαρακτηριστικό τους είναι η επιθυμία για ανθρώπινη αγάπη, ιδιαίτερα από τα παιδιά.

  • Cavalier King Charles Spaniel

Πολύ γλυκό και με ευγενική φύση, το Cavalier King Charles Spaniel συνονόματό του βασιλιά Καρόλου Β της Αγγλίας είναι ένας αξιόπιστος φίλος για τα παιδιά και ταιριάζει ως μέλος της οικογένειας.

  • Irish Setter

Με μοναδική προσωπικότητα και πολλή ενέργεια είναι πολύ φιλικά και αγαπημένα με την οικογένεια. Το ιρλανδικό σέττερ έγινε δημοφιλής τον 18ο αιώνα σε όλη την Ιρλανδία και τις Βρετανικές Νήσους. Εκεί αρχικά χρησιμοποιήθηκε από κυνηγούς.

  • Pembroke Welsh Corgi

Ένα από τα πιο απολαυστικά μικρά σκυλιά για το σπίτι και εκπληκτικός ως αθλητής σε πολλά αθλήματα σκύλου. Είναι τολμηρό και φιλικό, ανταποκρίνεται καλά στην εκπαίδευση και αγαπάει την οικογένειά του.

  • Staffordshire Bull Terrier

Πολύ στοργικό, τόσο ώστε να χαρακτηριστεί και ως νταντά των παιδιών.

  • Boston Terrier

Το παρατσούκλι του είναι τζέντλεμαν λόγω του χρωμματισμού του σαν σμόκιν. Με ευγενή διάθεση και καλή νοημοσύνη είναι ένας κατάλληλός σύντροφος! Ικανός για  εκπαίδευση και καλός φύλακας.

 
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Θεόδωρος Δημητριάδης
Υπαξιωματικός Ε.Σ. με ειδικότητα Συνοδός Στρατιωτικά Εκπαιδευμένων Σκύλων. Ασχολείται επαγγελματικά με εκπαίδευση και διαχείριση σκύλων, ενημερώνεται και επιμορφώνεται συνεχώς και αυτό αποτελεί και το μεγάλο του πάθος. Γράφει στο site για θέματα εκπαίδευσης, περιποίησης και συμπεριφοράς σκύλων και δίνει πολύτιμες συμβουλές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ