Ο κυνηγός καμαρώνει κρεμώντας από την ουρά το σκυλί του

0
1073

Στην προσωπική του σελίδα Facebook δημοσίευσε τη φωτογραφία που βλέπετε ένας κυνηγός από τα Γιάννενα. Κρατώντας ανάποδα και από την ουρά το κυνηγόσκυλο του καμαρώνει για την υποταγή του ζώου προς εκείνον. Άλλη μια απόδειξης της «αγάπης» που τρέφουν προς τα ζώα είτε είναι σκυλιά είτε είναι θηράματα όσοι «αθλούνται» με το συγκεκριμένο «σπορ».

Η Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία όπως πληροφορηθήκαμε έχει επικοινωνήσει ήδη με την αρμόδια εισαγγελία. Είναι περιττό να αναφέρουμε πως το ζώο είναι σκελετωμένο και δεν διαγράφονται τα πλευρά του μόνο επειδή τεντώνεται έτσι όπως το κρεμάει ο «φιλεύσπλαχνος» ιδιοκτήτης του. Το κυνηγόσκυλο είναι έτσι κυρίως γιατί το ταΐζει ελάχιστα για να «κρατιέται» σε φόρμα.

Πηγή: Ο κυνηγός καμαρώνει κρεμώντας από την ουρά το σκυλί του | www.zoosos.gr 

 
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Θεόδωρος Δημητριάδης
Υπαξιωματικός Ε.Σ. με ειδικότητα Συνοδός Στρατιωτικά Εκπαιδευμένων Σκύλων. Ασχολείται επαγγελματικά με εκπαίδευση και διαχείριση σκύλων, ενημερώνεται και επιμορφώνεται συνεχώς και αυτό αποτελεί και το μεγάλο του πάθος. Γράφει στο site για θέματα εκπαίδευσης, περιποίησης και συμπεριφοράς σκύλων και δίνει πολύτιμες συμβουλές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ