ΜΠΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Μοιράζεσαι το πάθος μας για τους σκύλους; Μπες στην ομάδα του DOGMAGAZINE.GR!

ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΡΘΡΑ;
Γίνε συντάκτης του site και γράψε άρθρα για τα θέματα που σε ενδιαφέρουν και θέλεις να μοιραστείς με την κοινότητα των κυνόφιλων.
Μπορείς να ξεκινήσεις απλά στέλνοντας το άρθρο σου με email στο dogmagazine.gr@gmail.com. Οι αναγνώστες του DOGMAGAZINE.GR περιμένουν να σε διαβάσουν!

ΕΙΣΑΙ ΕΙΔΙΚΟΣ;
Αν είσαι ειδικός σε κάποιο θέμα που ενδιαφέρει την κοινότητα των κυνόφιλων, θα χαρούμε να σου πάρουμε συνέντευξη, να δημοσιεύσουμε κάποια παρουσίαση ή έρευνα, στο κάτω-κάτω να σε έχουμε σύμβουλο του site στον τομέα σου.
Επικοινώνησε μαζί μας, σε χρειαζόμαστε για μια win-win σχέση συνεργασίας!

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ;
Αν δεν χάνεις εκθέσεις και εκδηλώσεις με θέμα τους σκύλους και ότι τους αφορά, θα χαρούμε πολύ να σε έχουμε ανταποκριτή μας σε events που δεν προλαβαίνουμε να καλύψουμε.
Στείλε μας το ρεπορτάζ σου στο dogmagazine.gr@gmail.com και μη ξεχάσεις τις φωτογραφίες! :)

ΠΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΖΕΙΣ;
Είναι σημαντικό να έχουμε ανταποκριτές από κάθε πόλη της Ελλάδας (αλλά γιατί όχι και από εξωτερικό). Σε κάθε περιοχή υπάρχουν προβλήματα με αδέσποτα, άνθρωποι που χρειάζονται κάποια βοήθεια ή συμβουλή, καμιά φορά χρειάζονται επαφές με φιλοζωικές οργανώσεις και με τοπικές αρχές.
Γράψε μας στο dogmagazine.gr@gmail.com και πες μας ποιά περιοχή (νομό, πόλη, χωριό) θέλεις να αντιπροσωπεύεις.

ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ;
Το DOGMAGAZINE.GR συντηρείται από τις διαφημίσεις που φιλοξενεί. Έχουμε πάρα πολύ θερμό αναγνωστικό κοινό που αυξάνεται συνεχώς και υπάρχουν πολλοί επαγγελματίες εκεί έξω που θα ήθελαν να διαφημιστούν σε ένα τέτοιο site.
Βγες και πρότεινέ τους να βάλουν διαφήμιση στο DOGMAGAZINE.GR. Οι προμήθεια που θα έχεις από μας, μπορεί να αποτελέσει ένα πολύ καλό πρόσθετο εισόδημα για σένα. Αν σε ενδιαφέρει, επικοινώνησε μαζί μας και δεν θα χάσεις!

ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!

Το όνομά σας

Το email σας

Θέμα

Το μήνυμά σας